Om Garn Design

 
Lansering
Butiken öppnar inom kort!

Vår bakgrund
Vi är en grupp designintresserade personer som sedan 2001 har arbetat med utveckling av kreativa ideer.

Vår vision
Vi har en vision om att kombinera kreativitet och teknik för att skapa innovativa lösningar. Vi har länge haft intressen inom design, konst, foto och teknik. Garn Design AB är ett sätt för oss att sammanföra dessa intressen där vår nordiska garnbutik är den första i en serie kreativa projekt och ett sätt att införa mera färg i den svenska vardagen.
Garn är en sådan fantastisk produkt som finns i otroliga färger, ändå är det svårt att hitta riktigt bra kvaliteter. De få produkter som ingår i vårt sortiment är av en sådan fantastisk kvalitet att det är uteslutet att ha andra garnkvaliteter. Vi ville förmedla upplevelsen till våra kunder från när vi för första gången vi tog emot våra garnhärvor.

Om Garn Design
Idag är vi en svensk distanshandel för den nordiska marknaden med ett selekterat urval av natur- och ekologiska produkter från främst Danmark, Sverige och Tyskland. Vi sätter mycket hårda krav på våra leverantörer för att säkerställa att våra garner härstammar från kontrollerade spinnerier.

Det är vårt mål att när du får produkter från Garn Design levererat till dig ska du uppleva den fantastiska känslan av kvalitet och exklusivitet som är anledningen till att vi har investerat i vår affärsidé.